skip to Main Content

Днес, 28.06.2018 година, подтикнати от общото си недоволство, чувство за дълг към негово височество ПОТРЕБИТЕЛЯ и в търсене на път към най-добрите стекове, бургери, наденички и всички други меса и месни продукти, се събрахме и решихме да въстанем като:

I. УЧРЕДЯВАМЕ MEAT (R)EVOLUTION:

 1. КАТО ОСНОВНА КАУЗА В ПРЕСЛЕДВАНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА НАЙ-ДОБРИТЕ МЕСА И МЕСНИ ПРОДУКТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ
 2. КАТО СРЕДСТВО ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВСЯКАКВИ СЪМНИТЕЛНИ И ТРУДНО ПРОИЗНОСИМИ ВЕЩЕСТВА В ПРОДУКТИТЕ
 3. КАТО НЕРАЗРИВНА ЧАСТ ОТ АРСЕНАЛА НА ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ ЛЮБИТЕЛ НА ГОТВЕНЕТО
 4. КАТО ЗНАМЕНОСЕЦ В ОСНОВНАТА ПЪРВА СТЪПКА КЪМ СВОБОДАТА, А ИМЕННО РАЗБИВАНЕТО НА КЛЕТКАТА, КОЯТО ВСЕКИ ОТ НАС НОСИ СЪС СЕБЕ СИ
 5. КАТО ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ ДУМИТЕ ПРЕДОСТАВЯТ ЗНАЧЕНИЕТО НА СМИСЪЛА, А ПЪК ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ВСЛУШВАТ ПО-ВНИМАТЕЛНО, ИЗВЕСТЯВАТ И ИСТИНАТА!

II. ОСНОВНИ ОРЪЖИЯ НА MEAT (R)EVOLUTION

 1. СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО-ЦЕНА
 2. ЧИСТ ЕТИКЕТ
 3. ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД
 4. БЕЗУПРЕЧЕН ВКУС!

III. ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ НА MEAT (R)EVOLUTION

За постигане на целите на (Р)еволюцията се специализират и следните продуктови формирования, като всяко едно от тях се фокусира върху собствените си задължения:

МЛАДО ТЕЛЕШКО VEALICIOUS

Да подбира и осигурява на ПОТРЕБИТЕЛЯ телешко месо от телета до 8 месеца, което да бъде лесно за приготвяне, крехко и сочно, да не се нуждае от предварителна подготовка и да е изключително богато на протеини!

100% US BEEF 

Да подбира и осигурява на ПОТРЕБИТЕЛЯ американско говеждо месо порода Black Angus с най-висока степен на мраморизация “PRIME”, което да е отгледано по специален хранителен режим, без хормони и да има гарантиран произход от фермата до опаковката!

ЯПОНСКО WAGYU BEEF

Да подбира и осигурява на ПОТРЕБИТЕЛЯ чистокръвно Wagyu говеждо месо, Клас А5, от префектурата Гун Ма, Япония, със 100% доказан произход и потекло, отгледано в специални условия и при стриктна диета.

GAME ON ДИВЕЧ

Да подбира и осигурява на ПОТРЕБИТЕЛЯ единствените в България продукти от сърна и глиган с гарантиран произход и безопасност на месото, като рецептите за всеки артикул да са продиктувани от автентични ловджии.

QUALITY LAMB

Да подбира и осигурява на ПОТРЕБИТЕЛЯ висококачествено агнешко месо от България със син печат, от млечни агнета.

STEAK (R)EVOLUTION

Да подбира и осигурява на ПОТРЕБИТЕЛЯ (Р)еволюция в стековете от цял свят, като отиде отвъд познатите бонфиле, рибай и контрафиле.

ЗАПОЧНАХМЕ (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА, ЗА ДА ТИ НАПОМНИМ, ЧЕ ЧЕСТНОСТ, СВОБОДА И КОРЕКТНОСТ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ДУМИ, ТЕ СА ПЕРСПЕКТИВА!

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празна
  Back To Top