skip to Main Content

How to cook "PRIME" marbled USA beef steaks and burgers?

brand 100% US BEEF
  • Beef steaks and burgers BLACK ANGUS breed
  • Guaranteed origin from Nebraska, USA
  • Чистокръвно говеждо месо от животни, отглеждани по специална програма без хормонално третиране
  • Хранени с царевица за минимум 120 дни по специален режим, плод на 100-годишни проучвания на иститута по храненето в щата Небраска, САЩ
Видео рецепти

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

The (R)evolution provides recipes that are easy to follow and do not require Masterchef experience. Lead by our passion for real food and the desire for sharing it with as many people as possible, we compiled a list of our own video recipes.

Video Recipe
RIBEYE STEAK

Video Recipe
DENVER STEAK

Video Recipe
BURGER

Video Recipe
BBQ STEAK

Video Recipe
TRI TIP STEAK

Video Recipe
TOP SIRLOIN STEAK

Video Recipe
TENDERLOIN STEAK

Video Recipe
STRIPLOIN STEAK

Video Recipe
SKIRT STEAK

Video Recipe
RUMP STEAK

Рецептите с говеждо месо Black Angus са създадени с цел да покажат, че приготвянето на стекове не е нещо непременно сложно. За да сготвиш перфектен стек или бургер, не е нужно да си кулинарен гуру, трябва ти само желание и тиган. Авторските ни рецепти са супер лесни за изпълнение и не отнемат много време в кухнята. Всяка една е придружена с видео, с което можеш да проследиш всяка стъпка от готвенето. Основният продукт, разбира се, е сочното Black Angus месо, което можеш да намериш в категорията „100% US BEEF“. Имаме в наличност достатъчно мраморно говеждо за експерименти без задръжки. В изобретяването на всяко видео следвахме концепцията “less is more”, с други думи – използваме достатъчно, но не прекалено количество подправки, които допълват и подсилват автентичния вкус на месото, а не го скриват. Знаем, че многото приготовления преди започването на същинското готвене, намаляват желанието. Затова ги сведохме до минимум. Нещата, които ще откриеш тук, са практични и достъпни. Приготвят се бързо, за да се хапват час по-скоро. Не губи повече от времето си, а скачай в една много вкусна кулинарна (Р)ЕВОЛЮЦИЯ с рецептите на Meat (R)evolution!

Готвенето на мраморизирани стекове не е голяма философия. Подбрахме едни от най-фасулските рецепти (ама без фасул) за всички видове Black Angus стекове – рибай, денвър, барбекю, три тип, топ сърлойн, тендерлойн, стриплойн, скърт, ръмп. Всеки от тях можеш да си вземеш от нас в точната разфасовка, правилно отрязан и готов за печене. След като си избереш продукт, изгледай как го готвим във видеото и се снабди с останалите съставки – подправки и продукти за гарнитурата. Финалната стъпка е самото готвене, което ще продължи по-кратко, отколкото си очаквал. И без да се усетиш стекът ще е в чинията. Онова, което превръща Black Angus в топ месо за стекове е характерната мраморност. Това е онази фина мрежа мазнина, която минава през него. По време на готвене, тя се разтапя и прави готовия продукт страшно сочен и крехък. А бе, каквото и да ти говорим, докато не си изцапаш ръцете и не се омажеш, няма да разбереш. Така че действай!

Говеждите бургери са топа на топа. Приготвят се бързо и лесно, а за сметка на това са несравнимо вкусни. За целта ти трябва един добре оформен бургер, който можеш да си набавиш от нашия арсенал в раздела „100% US Beef“. Останалите съставки ще научиш, след като изгледаш видеото. Когато си готов, вземи достатъчно студена бира, звънни на приятели и нападайте бургерите!

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

follow the (R)EVOLUTION

contact the (R)EVOLUTION

en_GB
Back To Top