skip to Main Content

VIDEO RECIPES FROM MEAT REVOLUTION

Всяка (Р)еволюция си има особености. Нашата е Black Angus Барбекю стек – сами си го измислихме, да! Има си всичко – месце и мазнинка, където трябва и колкото трябва. А като се сготви както трябва, направо се топи в устата. А за да не се луташ в търсене на рецепти, ето ти нашата! Тайната всъщност е много проста и се крие в степента на изпичане на месото. Всичко ще разбереш от видеото.

INGREDIENTS:

100% US BEEF
Видео рецепти

It will take you maximum 10 minutes to start eating!

METHOD:

Извади стека от опаковката и го поръси със сол на вкус от двете страни. Загрей тигана или грила, готви говеждото не повече от 3-4 минути от всяка страна. Една скоба – много внимавай да не препечеш месото. Степен Well done не е добре тук. Когато обръщаш месото, намажи го леко със зехтин с помощта на четка.

А след това го поръси с пипер. Обърни го още веднъж за много кратко. Това е напълно достатъчно. Махни го от огъня и постави на дъската. Поръси го с още малко сол и пипер по свой вкус. Нарежи го на парчета. Месо трябва да има нежен розов цвят.

Оставяме сервирането до дъската. Ако ти имаш повече търпение, сервирай както и с каквото ти душа иска! Ако искаш да се пробваш с някой друг Black Angus стек или бургер, виж и останалите ни рецепти! Всички са толкова лесни като тази, затова не му мисли много! Щом си тук, значи си готов за (Р)ЕВОЛЮЦИЯ!

MORE VIDEO RECIPES WILL FOLLOW

follow the (R)EVOLUTION

contact the (R)EVOLUTION

en_GB
0
    0
    YOUR CART
    Твоята количка е празна
    Back To Top