skip to Main Content

Как да сготвим мраморизирани говежди стекове от САЩ?

марка 100% US BEEF
 • Говежди стекове и бургери от месодайна порода BLACK ANGUS
 • Гарантиран произход на месото от САЩ, щата Небраска
 • Чистокръвно говеждо месо от животни, отглеждани по специална програма без хормонално третиране
 • Хранени с царевица за минимум 120 дни по специален режим, плод на 100-годишни проучвания на иститута по храненето в щата Небраска, САЩ
Видео рецепти

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

Представяме ти авторски видео рецепти за готвене на месо. Водени от страстта към добрата храна и неистовото желание да я споделяме с повече хора, събрахме едни много яки, лесни и вкусни авторски рецепти тук. Нещата, които ще видиш, не са трудни за изпълнение и няма да отнемат много от времето ти. Тяхната основна цел е да ти дадат идеи и тласък да готвиш по-често за семейството, приятелите и за себе си. Запретни ръкавите, сложи си престилката, наточи ножовете, започваме да готвим!

Рецепта - Рибай стек
RIBEYE STEAK

Рецепта - Денвър стек
DENVER STEAK

Рецепта - бургер
BURGER

рецепта барбекю стек
BBQ STEAK

рецепта три тип стек
TRI TIP STEAK

рецепта топ сърлойн стек
TOP SIRLOIN STEAK

рецепта стек от бонфиле
TENDERLOIN STEAK

рецепта стриплойн стек
STRIPLOIN STEAK

рецепта скърт стек
SKIRT STEAK

рецепта ръмп стек
RUMP STEAK

Рецептите с говеждо месо Black Angus са създадени с цел да покажат, че приготвянето на стекове не е нещо непременно сложно. За да сготвиш перфектен стек или бургер, не е нужно да си кулинарен гуру, трябва ти само желание и тиган. Авторските ни рецепти са супер лесни за изпълнение и не отнемат много време в кухнята. Всяка една е придружена с видео, с което можеш да проследиш всяка стъпка от готвенето. Основният продукт, разбира се, е сочното Black Angus месо, което можеш да намериш в категорията „100% US BEEF“. Имаме в наличност достатъчно мраморно говеждо за експерименти без задръжки. В изобретяването на всяко видео следвахме концепцията “less is more”, с други думи – използваме достатъчно, но не прекалено количество подправки, които допълват и подсилват автентичния вкус на месото, а не го скриват. Знаем, че многото приготовления преди започването на същинското готвене, намаляват желанието. Затова ги сведохме до минимум. Нещата, които ще откриеш тук, са практични и достъпни. Приготвят се бързо, за да се хапват час по-скоро. Не губи повече от времето си, а скачай в една много вкусна кулинарна (Р)ЕВОЛЮЦИЯ с рецептите на Meat (R)evolution!

Готвенето на мраморизирани стекове не е голяма философия. Подбрахме едни от най-фасулските рецепти (ама без фасул) за всички видове Black Angus стекове – рибай, денвър, барбекю, три тип, топ сърлойн, тендерлойн, стриплойн, скърт, ръмп. Всеки от тях можеш да си вземеш от нас в точната разфасовка, правилно отрязан и готов за печене. След като си избереш продукт, изгледай как го готвим във видеото и се снабди с останалите съставки – подправки и продукти за гарнитурата. Финалната стъпка е самото готвене, което ще продължи по-кратко, отколкото си очаквал. И без да се усетиш стекът ще е в чинията. Онова, което превръща Black Angus в топ месо за стекове е характерната мраморност. Това е онази фина мрежа мазнина, която минава през него. По време на готвене, тя се разтапя и прави готовия продукт страшно сочен и крехък. А бе, каквото и да ти говорим, докато не си изцапаш ръцете и не се омажеш, няма да разбереш. Така че действай!

Говеждите бургери са топа на топа. Приготвят се бързо и лесно, а за сметка на това са несравнимо вкусни. За целта ти трябва един добре оформен бургер, който можеш да си набавиш от нашия арсенал в раздела „100% US Beef“. Останалите съставки ще научиш, след като изгледаш видеото. Когато си готов, вземи достатъчно студена бира, звънни на приятели и нападайте бургерите!

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празна
  Back To Top