skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

 • Авторски рецепти за готвене на месо.
 • Водени от страстта към добрата храна и неистовото желание да я споделяме с повече хора
 • Лесни за изпълнение рецепти
 • Запретни ръкавите, сложи си престилката (ако нямаш, ще ти подарим в някоя игра), наточи ножовете и започвай да готвиш!
Видео рецепти

Рецепта - Рибай стек
RIBEYE STEAK

Рецепта - Денвър стек
DENVER STEAK

Рецепта - Блек Ангъс Бургер

рецепта - барбекю стек
BBQ STEAK

рецепта - три тип стек
TRI TIP STEAK

рецепта - топ сърлойн
TOP SIRLOIN STEAK

рецепта - стек от бонфиле
TENDERLOIN STEAK

рецепта - стриплойн стек
STRIPLOIN STEAK

рецепта - скърт стек
SKIRT STEAK

рецепта - ръмп стек
RUMP STEAK

Рецептите с говеждо месо Black Angus са създадени с цел да покажат, че приготвянето на стекове не е нещо непременно сложно. За да сготвиш перфектен стек или бургер, не е нужно да си кулинарен гуру, трябва ти само желание и тиган. Авторските ни рецепти са супер лесни за изпълнение и не отнемат много време в кухнята. Всяка една е придружена с видео, с което можеш да проследиш всяка стъпка от готвенето. Основният продукт, разбира се, е сочното Black Angus месо, което можеш да намериш в категорията „100% US BEEF“. Имаме в наличност достатъчно мраморно говеждо за експерименти без задръжки. В изобретяването на всяко видео следвахме концепцията “less is more”, с други думи – използваме достатъчно, но не прекалено количество подправки, които допълват и подсилват автентичния вкус на месото, а не го скриват. Знаем, че многото приготовления преди започването на същинското готвене, намаляват желанието. Затова ги сведохме до минимум. Нещата, които ще откриеш тук, са практични и достъпни. Приготвят се бързо, за да се хапват час по-скоро. Не губи повече от времето си, а скачай в една много вкусна кулинарна (Р)ЕВОЛЮЦИЯ с рецептите на Meat (R)evolution!

Готвенето на мраморизирани стекове не е голяма философия. Подбрахме едни от най-фасулските рецепти (ама без фасул) за всички видове Black Angus стекове – рибай, денвър, барбекю, три тип, топ сърлойн, тендерлойн, стриплойн, скърт, ръмп. Всеки от тях можеш да си вземеш от нас в точната разфасовка, правилно отрязан и готов за печене. След като си избереш продукт, изгледай как го готвим във видеото и се снабди с останалите съставки – подправки и продукти за гарнитурата. Финалната стъпка е самото готвене, което ще продължи по-кратко, отколкото си очаквал. И без да се усетиш стекът ще е в чинията. Онова, което превръща Black Angus в топ месо за стекове е характерната мраморност. Това е онази фина мрежа мазнина, която минава през него. По време на готвене, тя се разтапя и прави готовия продукт страшно сочен и крехък. А бе, каквото и да ти говорим, докато не си изцапаш ръцете и не се омажеш, няма да разбереш. Така че действай!

Говеждите бургери са топа на топа. Приготвят се бързо и лесно, а за сметка на това са несравнимо вкусни. За целта ти трябва един добре оформен бургер, който можеш да си набавиш от нашия арсенал в раздела „100% US Beef“. Останалите съставки ще научиш, след като изгледаш видеото. Когато си готов, вземи достатъчно студена бира, звънни на приятели и нападайте бургерите!

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празна
  Back To Top