skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

Мраморният Black Angus Рибай стек се готви за времето, за което ще свариш яйце. От разопаковането до яденето те делят не повече от 6 минути. За да не губиш излишно време в мислене за това какви подправки отиват на сочното говеждо и как точно да го сготвиш, подготвихме тази бърза и страшно вкусна рецепта. Защото (Р)еволюцията прави истинската храна достъпна. Без засукани маринати и подправки със сложни имена – само автентичният вкус на мраморно говеждо месо от меката на Black Angus – щатът Небраска в САЩ.

Необходими продукти:

100% US BEEF
Видео рецепти

Начин на приготвяне:

Приготвянето на сочен говежди рибай не е нещо сложно. Все пак има някои тънкости, за които е добре да внимаваш.

  • Правило номер 1 – когато готвиш Black Angus, забрави за Well done.
  • Правило номер 2 – забрави за мариноването! Този тип месо е достатъчно вкусно такова, каквото е и в това е неговият чар. Не се нуждае от мариноване и тежки подправки.

Стига приказки – време е за готвене!

Първата стъпка е да си подготвиш любимия грил или грил тиган и да включиш котлона. Вземи опаковка Black Angus рибай. Извади стека и го разположи удобно върху дървена дъска. Поръси месо със сол на вкус. Остави го настрани за малко. През това време разрежи на две 1 глава чесън. Разтрий хубаво стека с чесъна, за да поеме от аромата и вкуса му.

Поръси малко зехтин върху тигана или грила. Постави говеждото там и го готви по 3 минути от всяка страна. През това време постави лист розмарин върху още неизпечената страна и го остави там, докато обърнеш, за да му придаде от своя аромат. След 3 минути обърни месото и готви за още 3. Сега идва ред на маслото. Не че стекът не е сочен, просто искаме да бъде още по-сочен.

За тази цел разтопи бучка масло върху рибая. След като го махнеш от огъня, остави готовото говеждо да почине за 5 минути. Накрая го поръси го със сол и пипер на вкус. Всичко е готово за чинията, а може и да не стигне до чинията.

Как ще го сервираш, оставяме на въображението ти. Ние решихме, че на дъската му е добре, макар че не се задържа дълго на нея. Отвори си студена бира или си налей чаша вино и нападай месото! Добър апетит!

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празна
    Back To Top