skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

Много си го харесваме стриплойн стека, а знаем, че и на теб не ти е никак безразличен, затова ще ти покажем как да си го сготвиш лесно и бързо, а накрая ще си оближеш пръстите. Типично, наш в главен герой в рецептата е говеждото месо със своя истински вкус, съвсем леко допълнен с малко подправки. И за гарнитурата сме помислили, да не решиш, че не обичаме зеленчуци. Остава да започваме да готвим.

Необходими продукти:

100% US BEEF

Не, че не знаеш, но ние да припомним – Black Angus говеждото не се нуджае от предварителна обработка преди готвене. Колкото до печенето – забрави за Well Done степен. Готви се само до степени Rare и Medium rare.

Начин на приготвяне:

Започваме готвенето с опаковка сочен Black Angus Стриплойн стек. Няма да се цапаш изобщо, не ти трябва и нож, защото месото е добре отрязано и оформено. Готово за тигана или грила, които трябва да загряваш вече, между другото. Извади стека от опаковката и го овкуси със сол и пипер. Говеждото няма да е самотно, ще му направим и гарнитура, че и зеленчуци трябва да се ядат. Вземи лука и го нарежи на шайби или както ти харесва, стига да става за печене и го овкуси го със зехтин.

Отиваме си на думата – слагаме месото да се пече. Печем го по 3-4 минути от всяка страна, като го обръщаме, за да се запече отвсякъде. До него на грила си нареждаме лука, за да се опече и той, заедно с говеждото. На този етап в играта влиза розмаринът. Със стрък от него си овкусяваме месото и лука. Взимаме си бучка масло, която разтапяме върху говеждото, за да го направим още по-сочно. Не, че и така не си е сочен, ама щом може и още по-сочен да стане, защо не.

Задължително е, когато махнем този вид Black Angus от огъня, да го оставим да почива за 3 минути. След това си го овкусяваме допълнително със сол и пипер. Когато разрежем месото, то трябва да е кърваво розово отвътре. Ако и при теб е така, значи си сготвил перфектен стриплойн. Пробвай и другите ни стекове! Виж как да ги сготвиш в раздела „Видео рецепти“!

Видео рецепти

Очаквайте още видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празна
    Back To Top