skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

Black Angus Три Тип Стек е наистина е много сочен и крехък. Сега ще видиш как да си го приготвиш, за да си оближеш пръстите. За начало си приготви грил или грил тиган, тава за печене и фурна. С тяхна помощ ще си спретнеш адски добър Три Тип с гарнитура само за няколко минути. Пускай видеото и започвай!

Необходими продукти:

100% US BEEF
Видео рецепти

Продуктите не са много, но и няма нужда от повече. Black Angus говеждото е преминало през специален процес на зреене при специални условия, благодарение на което то е достатъчно вкусно и няма нужда от предварителна обработка. Казано по-кратко – вадиш от опаковката и печеш. Meat (R)evolution се грижи да имаш точно отрязани и оформени стекове от говеждо месо, за да ти е още по-лесно всичко. Слагай престилката, запрятай ръкавите и готви. Колкото по-бързо започнеш, толкова по-скоро ще ядеш.

Начин на приготвяне:

Вземи разфасовка Три Тип 100% US BEEF. Всяка съдържа два стека. Извади ги и ги овкуси като ги поръсиш със сол. Остави ги за малко настрани и се погрижи за гарнитурата. Вземи една салата “Ромен”. Разрежи я на две части. Намажи всяка от тях с масло от вътрешната страна. Загрей грила или грил тигана. Сега трябва да запечаташ леко стековете и гарнитурата за по 2 минути от всяка страна.

След това вземи тава за печене, върху която сложи решетъчна скара. Върху скарата метни говеждото и салатата “Ромен” и ги запечи за 8 минути във фурната на 180 градуса. Когато извадиш стека от фурната и го разрежеш, месото трябва има нежен розов цвят. Ако имаш търпение, можеш да сервираш малко по-елегантно в чиния. Но ако питаш нас, и на дъската си е достатъчно добре.

И в двата случая няма да се задържи сервирано дълго. Само, преди да го нападнеш, залей парченцата говеждо с малко зехтин и поръси леко с пипер. Върви със студена бира и с хубаво вино. А още по-вкусно е с добра компания. В този ред на мисли – викай тайфата и им покажи кой е майсторът на сочния три тип! В арсенала имаме достатъчно запаси.

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празна
    Back To Top