skip to Main Content

Защо агнешко месо QUALITY LAMB?

 • Българско агнешко месо

 • Младо агънце, хранено по специална рецепта с мляко

 • Месото не се нуждае от предварителна обработка и мариноване

Агнешко месо QUALITY LAMB

Агнешкото месо е истинска класика в жанра. А агнешките специалитети на Meat (R)evolution QUALITY LAMB определено ще ти станат любими. Предлагаме ти месни продукти от български агнета. Хранителният им режим включва специална млечна диета. Това прави месото изключително крехко и страшно вкусно. Внимателно подбираме месния си арсенал, като за целта работим с подбрани производители. Няма да изпадаме в подробности, но няма как да пропуснем да отбележим колко полезно е агнешкото. Съдържа един куп витамини, минерали и други важни вещества, като калций, магнезий, желязо, витамини от група B, витамин C. Мисля, че навихме и най-големите защитници на здравословното хранене да го пробват. А по отношение на вкуса… Май е по-добре, направо да те оставим го опиташ.

Агнешко месо
Понеже агнешкото месо е на голяма почит у нас, имаме богат арсенал – буквално за всекиго по нещо. Предлагаме да ги опиташ всичките, без много да му мислиш:

 • Агнешки адана кебап;
 • Шишче от бут с билки;
 • Шишче от бут;
 • Т-бон стек;
 • Котлетчета;
 • Френч Рак.

За наденичката със спанак и див чесън и шишчето от бут и билки поръсихме крехкото месце с подправки, които му пасват идеално. Какво да кажем за Т-бон стека, освен – задължително го опитай! Метни го на скара, грил, тиган, плоча или фурна, все ще е вкусно. Разбира се, не сме забравили и онези, които си падат по класиката – за тях имаме страшни котлетчета и френч рак ребърца. Как ще ги сготвиш, си е твоя работа. Тук е моментът да отбележим, че продуктите, които предлагаме, са напълно подходящи за директно готвене и нямат нужда от предварителна обработка и мариноване. Защото така го правим ние, изчистено. Защо да усложняваме нещата, като са достатъчно вкусни и така?

Мляното агнешко месо дава възможност да опиташ един малко по-различен бургер, например. Заредихме арсенала си с два негови варианта – един класически и един с мента. Мляното месо за нашия бургер е приготвено от цели части месо без кост, добито от български млечни агнета със син печат. Бургерите сме оформили с точния размер и компактно пакетирали. Наясно сме, че агнешкото много си пада по подправките и затова спретнахме и едни бургери със сушена мента за разкош. Знаем, че ще го оцениш подобаващо. Не се сдържахме към арсенала да добавим и една класика на арабската кухня – адана кебап. Истински доброто месо в комбинация със селекция от специални ориенталски подправки прави вкуса на каймата неповторим. И тук не искаме да кажем колко сме велики. Просто казваме, че няма друг такъв адана кебап. For real. Всичко е направено от чисто месо, без консерванти, оцветители и всякакъв друг вид неестествени примеси, убийци на автентичния вкус. Въоръжи се с вилица и нож и скачай в (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА!

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празна
  Back To Top