skip to Main Content

Това не ти е онлайн магазин за месо, а месният революционерски арсенал за месо!
Meat (R)evolution зарежда арсенала си от различни краища на света.

Така можеш да си вземеш всичко, което искаш да пробваш, супер бързо и без никакви усилия. Месо с високо качество Meat (R)evolution!!!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Аржентински стек от бонфиле от говеждо месо
Уругвайски стек от контрафиле от говеждо месо
Аржентински рибай стек от говеждо месо
Наденичка със спанак и див чесън от агнешко месо
Агнешко шишче от бут с билки
Агнешко шишче от бут
Агнешки Т-бон стек
Агнешки котлетчета
Агнешки Френч рак
Агнешки бургер с мента
Агнешки бургер
Агнешки Адана кебап на шиш
Black Angus Флат айрън стек
Black Angus Фланк стек
Black Angus Три тип стек
Black Angus Топ сърлойн стек
Black Angus Тендърлойн стек
Black Angus Т-бон стек
Black Angus Стриплойн стек
Black Angus Ръмп стек
Black Angus Рибай стек
Black Angus Ребра
Black Angus Прайм риб стек
Black Angus Наденички
Black Angus Инсайд скърт стек
Black Angus Денвър стек
Black Angus Гулаш
Black Angus Бургер
Шницел от младо телешко
Шкембе от младо телешко
Шишчета от младо телешко
Френч рак от младо телешко
Факлички от телешки бекон
Тендърлойн стек от младо телешко
Т-бон стек от младо телешко
Суджук от младо телешко
Стек от черен дроб от младо телешко
Стек от контрафиле от младо телешко
Стек аламинут от младо телешко
Ръмп стек от младо телешко
Рибай стек от младо телешко
Ребра от младо телешко
Особуко от младо телешко
Наденаца от младо телешко
Медальони от младо телешко
Кюфте от младо телешко
Котлет от младо тешелко - охладено
Кебапче от младо телешко
Каубой стек от младо телешко
Карначе от младо телешко
Кайма от младо телешко
Бургер от младо телешко
Бекон от младо телешко
Kobe Style Wagyu Тендърлойн стек
Дивечова кайма от глиган
Дивечова кайма от сърна
Дивечови шишчета от глиган
Дивечови шишчета от сърна
Дивечови мини кебапчета от глиган
Дивечови мини кебапчета от сърна
Дивечова наденица от глиган със сушени домати
Дивечова наденица от сърна със сушени домати
Бонфиле от сърна
Гулаш от глиган
Гулаш от сърна
Дивечов суджук с месо от сърна
Дивечови кюфтенца с месо от сърна
Kobe Style Wagyu Бургер

Работим с проверени доставчици, които отглеждат добитъка си съобразно всички екологични разпоредби. Всеки стек, котлет, бургер и мръвка са проверени. Не съдържат консерванти, изкуствени подобрители и стабилизатори. Единствено природата се е погрижила за вкуса им. Основното оръжие, с което си служим в нашата (Р)ЕВОЛЮЦИЯ, е истинската храна. Защото вярваме, че тя може да може промени света. При нас ще откриеш говеждо, дивечово, агнешко и телешко във всякакви много яки варианти.

Ако чуеш, че се издирват двата най-яки вида говеждо от (Р)еволюцията, да знаеш, че става дума за Black Angus и Wagyu. Те са незаменима част от арсенала ни и едни от най-силните ни оръжия. Техните суперсили са, че обединяват полезни вещества със скандален вкус. Вкусовите им качества не подлежат на коментар, а освен това са богати на цяла поредица полезни вещества. Говеждото при нас е с най-висока степен на мраморизация “PRIME”. Всички животни са отглеждани по специален хранителен режим и са хранени само с екологично чисти храни. От нас можеш да си вземеш абсолютно всички възможни говежди деликатеси – стекове, ребра, медальони, бургери, кайма, наденички и гулаш. Приготвят се за нула време на скара, тиган, барбекю или плоча. Ако ти трябват идеи, хвърли око на авторските ни видео рецепти!

Дивечовият арсенал на Meat (R)evolution идва от горите на Великобритания и Австралия. Всеки продукт е внимателно изследван и проверен за безопасност. Месото от дивеч се отличава от всяко друго, защото животните са водили свободен начин на живот. Ето защо имат доста по-развита мускулатура. Дивечът почти не съдържа мазнини. Друго много яко нещо на дивечовото е, че всяко парче месо е с различен вкус. Изобщо не те пързаляме. Дивечът е напълно свободен да се храни с каквото си иска – билки, храсти, диви плодове. След това вкусът му е много различен. Целим се право в целта и ти предлагаме шишчета, бонфиле, гулаш, кебапчета, кюфтенца, наденички, суджук. А рецептите за тях сме извадили от ловджийските тефтери. Ето защо нямат нужда от специална предварителна обработка или мариноване.

Агнешкото е супер, защото позволява разнообразие от варианти, по които може да се готви. Тук ще подчертаем дебело, че агнешкото на Meat (R)evolution е с изцяло български произход. Агнетата са хранени по специален режим с мляко. Ето защо месото им е толкова крехко. Разполагаме с цяла серия агнешки глезотийки – агнешки адана кебап, шишче от бут, т-бон стек, котлети, френч рак, бургери, кебап. Всеки от тях можеш да сготвиш бързо и лесно на тиган, скара, грил, плоча или фурна. 100% сме сигурни, че ако опиташ веднъж това крехко сочно месце, ще ти стане любимо.

Младото телешко е най-често използваното ни оръжие, с което приобщаваме всеки почитател на месото към (Р)еволюцията. То заема наистина специално място в нашия арсенал. Негови отличителни черти са светлорозовия цвят и забележителната му крехкост. Това е така, защото животните са хранени по специална програма с мляко. От него се приготвят страшни стекове във всичките им варианти – рибай, т-бон, тендерлойн, ръмп, сирлойн. Да не пропуснем и кайма от младо телешко, която приема най-различни форми – бургери, кебапчета, кюфтета, наденички и карначета. Разнообразие, което те кара да съжаляваш, че нямаш още един стомах!

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
Back To Top