skip to Main Content

Това не ти е онлайн магазин за месо, а месният революционерски арсенал за месо!
Meat (R)evolution зарежда арсенала си от различни краища на света.

Така можеш да си вземеш всичко, което искаш да пробваш, супер бързо и без никакви усилия. Месо с високо качество Meat (R)evolution!!!

Работим с проверени доставчици, които отглеждат добитъка си съобразно всички екологични разпоредби. Всеки стек, котлет, бургер и мръвка са проверени. Не съдържат консерванти, изкуствени подобрители и стабилизатори. Единствено природата се е погрижила за вкуса им. Основното оръжие, с което си служим в нашата (Р)ЕВОЛЮЦИЯ, е истинската храна. Защото вярваме, че тя може да може промени света. При нас ще откриеш говеждо, дивечово, агнешко и телешко във всякакви много яки варианти.

Ако чуеш, че се издирват двата най-яки вида говеждо от (Р)еволюцията, да знаеш, че става дума за Black Angus и Wagyu. Те са незаменима част от арсенала ни и едни от най-силните ни оръжия. Техните суперсили са, че обединяват полезни вещества със скандален вкус. Вкусовите им качества не подлежат на коментар, а освен това са богати на цяла поредица полезни вещества. Говеждото при нас е с най-висока степен на мраморизация “PRIME”. Всички животни са отглеждани по специален хранителен режим и са хранени само с екологично чисти храни. От нас можеш да си вземеш абсолютно всички възможни говежди деликатеси – стекове, ребра, медальони, бургери, кайма, наденички и гулаш. Приготвят се за нула време на скара, тиган, барбекю или плоча. Ако ти трябват идеи, хвърли око на авторските ни видео рецепти!

Дивечовият арсенал на Meat (R)evolution идва от горите на Великобритания и Австралия. Всеки продукт е внимателно изследван и проверен за безопасност. Месото от дивеч се отличава от всяко друго, защото животните са водили свободен начин на живот. Ето защо имат доста по-развита мускулатура. Дивечът почти не съдържа мазнини. Друго много яко нещо на дивечовото е, че всяко парче месо е с различен вкус. Изобщо не те пързаляме. Дивечът е напълно свободен да се храни с каквото си иска – билки, храсти, диви плодове. След това вкусът му е много различен. Целим се право в целта и ти предлагаме шишчета, бонфиле, гулаш, кебапчета, кюфтенца, наденички, суджук. А рецептите за тях сме извадили от ловджийските тефтери. Ето защо нямат нужда от специална предварителна обработка или мариноване.

Агнешкото е супер, защото позволява разнообразие от варианти, по които може да се готви. Тук ще подчертаем дебело, че агнешкото на Meat (R)evolution е с изцяло български произход. Агнетата са хранени по специален режим с мляко. Ето защо месото им е толкова крехко. Разполагаме с цяла серия агнешки глезотийки – агнешки адана кебап, шишче от бут, т-бон стек, котлети, френч рак, бургери, кебап. Всеки от тях можеш да сготвиш бързо и лесно на тиган, скара, грил, плоча или фурна. 100% сме сигурни, че ако опиташ веднъж това крехко сочно месце, ще ти стане любимо.

Младото телешко е най-често използваното ни оръжие, с което приобщаваме всеки почитател на месото към (Р)еволюцията. То заема наистина специално място в нашия арсенал. Негови отличителни черти са светлорозовия цвят и забележителната му крехкост. Това е така, защото животните са хранени по специална програма с мляко. От него се приготвят страшни стекове във всичките им варианти – рибай, т-бон, тендерлойн, ръмп, сирлойн. Да не пропуснем и кайма от младо телешко, която приема най-различни форми – бургери, кебапчета, кюфтета, наденички и карначета. Разнообразие, което те кара да съжаляваш, че нямаш още един стомах!

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празна
    Back To Top