skip to Main Content

Защо от месодайна порода BLACK ANGUS?

Говежди стекове и бургери марка 100% US BEEF!

 • Говежди стекове и бургери от месодайна порода BLACK ANGUS
 • Гарантиран произход на месото от САЩ, щата Небраска
 • Чистокръвно говеждо месо от животни отглеждани по специална програма без хормонално третиране
 • Хранени с царевица за минимум 120 дни, по специален режим, плод на 100 годишни проучвания на иститута по храненето в щата Небраска, САЩ

Black Angus 100% Beef – качествено говеждо месо

Black Angus е сред видовете говеждо месо с топ вкусови качества. Специфичното при него е характерната “мраморираност” на месото. Това се дължи на начина, по който е разположена междумускулната мазнина. Тя се разтапя при термична обработка и прави месото много сочно и апетитно. Качествата на месото, получено от тази порода, се дължи на специалния начин на отглеждане и хранене на животните. Хранителният им режим включва минимум 120 дни хранене с царевица. Месото, което Meat (R)evolution избира за теб, пристига директно от щата Небраска в Съединените щати.

Black Angus - Блек ангъс - 100% US BEEF Meat Revolution

Общо взето имаме всичко, което ти душа иска в достатъчно количество. Стават за барбекюто, скарата, плочата или тигана. Всички Black Angus стекове имат най-високата степен на мраморизация “Prime”, което казано с други думи означава, че са перфектни във всяко отношение. Месото е преминало през така важния процес на зреене за минимум 30 дни. Ако са ти омръзнали стековете (да бе, сякаш това може да се случи), хвърли на скарата от нашите ребра и медальони.

 • Барбекю;
 • Флат Айрън;
 • Три тип;
 • Топ сърлойн;
 • Ръмп;
 • Рибай;
 • Прайм риб;
 • Инсайд скърт;
 • Денвър;
 • Бътчър.

Съвсем спокойно ще наречем Black Angus повелителят на стековете. Месото от тази порода е идеално за направата на сочен стек от него. Освен адски добрия вкус то е богато на редица полезни вещества, от които се нуждаем. Най-важните сред тях са минералите цинк, желязо, фосфор, селен, витамините B2, B6 и B12 и разбира се – протеините. Можеш да си избираш между много яки стек предложения: 

Веднага ти подхвърляме още едно 100% US Beef предложение – Black Angus гулаш, разбира се, отново с най-висока степен на мраморизация. Можеш да си спретнеш един Унгарски гулаш, или пък да си приготвиш някоя вкусна рецепта от баба – точно както тя правеше Black Angus на времето. С други думи – имаш куп варианти.

Black Angus каймата е супер избор за много рецепти. Каймата се използва за какво ли не. Даже предполагаме, че вече са ти хрумнали поне десет рецепти с кайма. А тази кайма ще ги направи поне десет пъти по-вкусни. Каймата 100% US Beef е направена от цели части бут, плешка и брискет. От нея можеш да си спретнеш бургери или каквато друга форма ти дойде на ум! Опитай и нашите формовани бургери, обещаваме, че ще ти напълнят душата! И корема. Метни ги на скара, барбекю, плоча или тиган и си готов.

С любезното съдействие на Black Angus спретнахме едни сочни наденички, които много ще се зарадват да зацвърчат на барбекюто ти, или където другаде намериш за добре. Сложили сме им точните подправки. Направо вадиш от тарелката и ги мяташ на скарата. Небезизвестен факт е, че американското говеждо е страшно добро. Тази месодайна порода се отглежда масово там от края на 19 век, а името ѝ се дължи на характерния черен цвят на козината на животното, която го отличава от останалите. Животните са отглеждани по всички екологични стандарти, хранени са с естествени продукти, които не съдържат хормони. Защото търсим автентичния вкус на истинската храна, подбираме внимателно фермите, с които работим.

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
en_GB bg_BG
Back To Top