skip to Main Content

Защо от месодайна порода BLACK ANGUS?

Говежди стекове и бургери 100% US BEEF!

 • Говежди стекове и бургери от месодайна порода BLACK ANGUS
 • Гарантиран произход на месото от САЩ, щата Небраска
 • Чистокръвно говеждо месо от животни отглеждани по специална програма без хормонално третиране
 • Хранени с царевица за минимум 120 дни по специален режим, плод на 100-годишни проучвания на иститута по храненето в щата Небраска, САЩ

Общо взето имаме всичко, което ти душа иска, в достатъчно количество. Стават за барбекюто, скарата, плочата или тигана. Всички Black Angus стекове имат най-високата степен на мраморизация “Prime”, което казано с други думи означава, че са перфектни във всяко отношение. Месото е преминало през така важния процес на зреене за минимум 30 дни. Ако са ти омръзнали стековете (да бе, сякаш това може да се случи), хвърли на скарата от нашите ребра и медальони.

 

Съвсем спокойно ще наречем Black Angus повелителят на стековете. Месото от тази порода е идеално за направата на сочен стек от него. Освен адски добрия вкус, то е богато на редица полезни вещества, от които се нуждаем. Най-важните сред тях са минералите цинк, желязо, фосфор, селен, витамините B2, B6 и B12 и разбира се – протеините. Можеш да си избираш между много яки стек предложения: 

 • Барбекю;
 • Флат Айрън;
 • Три тип;
 • Топ сърлойн;
 • Ръмп;
 • Рибай;
 • Прайм риб;
 • Инсайд скърт;
 • Денвър;
 • Бътчър.

Веднага ти подхвърляме още едно 100% US Beef предложение – Black Angus гулаш, разбира се, отново с най-висока степен на мраморизация. Можеш да си спретнеш един унгарски гулаш или пък да си приготвиш някоя вкусна рецепта от баба – точно както тя правеше Black Angus на времето. С други думи – имаш куп варианти.

Black Angus каймата е супер избор за много рецепти и се използва за какво ли не. Даже предполагаме, че вече са ти хрумнали поне десет рецепти с кайма. А тази ще ги направи поне десет пъти по-вкусни. Каймата 100% US Beef е направена от цели части бут, плешка и брискет. От нея можеш да си спретнеш бургери или каквато друга форма ти дойде на ум! Опитай и нашите формовани бургери, обещаваме, че ще ти напълнят душата! И корема. Метни ги на скара, барбекю, плоча или тиган и си готов.

С любезното съдействие на Black Angus спретнахме едни сочни наденички, които много ще се зарадват да зацвърчат на барбекюто ти или където другаде намериш за добре. Сложили сме им точните подправки. Направо вадиш от тарелката и ги мяташ на скарата. Небезизвестен факт е, че американското говеждо е страшно добро. Тази месодайна порода се отглежда масово там от края на 19 век, а името ѝ се дължи на характерния черен цвят на козината на животното, която го отличава от останалите. Животните са отглеждани по всички екологични стандарти, хранени са с естествени продукти, които не съдържат хормони. Защото търсим автентичния вкус на истинската храна, подбираме внимателно фермите, с които работим.

Black Angus 100% Beef – качествено говеждо месо

Black Angus е сред видовете говеждо месо с топ вкусови качества. Специфичното при него е характерната “мраморираност” на месото. Това се дължи на начина, по който е разположена междумускулната мазнина. Тя се разтапя при термична обработка и прави месото много сочно и апетитно. Качествата на месото, получено от тази порода, се дължи на специалния начин на отглеждане и хранене на животните. Хранителният им режим включва минимум 120 дни хранене с царевица. Месото, което Meat (R)evolution избира за теб, пристига директно от щата Небраска в Съединените щати.

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празна
  Back To Top