skip to Main Content

Защо телешки и говежди стекове Steak (R)evolution?

 • Телешки и говежди стекове и кътове от месо от целия свят

 • Месо, зряло минимум 30 дни

 • От телета и говеда, хранени по специална диета

 • Месото не се нуждае от предварителна обработка и мариноване

 • Месо, богато на протеини

 • Ниска концентрация на мазнини

Телешки и говежди стекове – истинска Стек (Р)еволюция

Внимание, внимание! Това е Стек (Р)еволюция!

На първа линия са апетитните ни телешки и говежди стекове. Те идват от различни краища на света, и носят със себе си всяка особеност и автентичния вкус, на мястото от където идват.

Стек (Р)еволюция
Предлагаме ти:

 • Говежди Бийф Стек от Аржентина;
 • Аржентински стек от бонфиле – идва от зелените аржентински полета, зрял 30 дни при специални условия, за да бъде топа на топа;

 • Уругвайски стек от контрафиле – не пропускай да опиташ страхотното контрафиле, идващо директно от Уругвай;

 • Аржентински рибай стек – тук вече думите са напълно излишни.
  Съветваме те да опиташ всички, струва си!

Говеждото и телешкото месо, макар и подобни, всъщност имат доста различия помежду си. Телешкото месо е по-бедно на мазнини и по-богато на вода. Говеждото от своя страна е по-богато на желязо. Рядко се консумира преди да е било подложено на зреене – сухо или мокро. Общото между тях е, че и двата вида са подходящи за приготвяне на стекове. Освен това са богати на множество полезни вещества, като желязо, фосфор, протеини, витамини от група B. И двете меса са бедни на вреден холестерол. С други думи едва ли има по-вкусна полезна храна. Истината е, че се приготвят изключително лесно и не се нуждаеш от специални умения. Тайната е в изпичането. До каква степен да ги сготвиш пък, зависи изцяло от твоя вкус – леко суров, средно или добре изпечен стек. Разполагаме с достатъчно количество, за да пробваш всички варианти и да избереш своя. Така, че давай смело.

Продуктите в тази категория са направени от първокачествено месо от пасищни животни. Изцяло натурални и екологично чисти, без никакви изкуствени примеси и субстанции. Добитъкът е отглеждан по чистите пасища на Латинска Америка – Аржентина и Уругвай. Специалният им хранителен режим е предпоставка за адски добрия им вкус. Богати са на протеини и много бедни на мазнини. Това ги прави вкусното допълнение към всяка диета. Специфичната технология за обработването включва зреене. Това е процес, при който месото стои 30 дни при специални условия, благодарение на които вкусовите му качества се подобряват по напълно естествен начин, без консерванти и изкуствени вещества. Телешкото и говеждото на Meat (R)evolution е внимателно селектирано и пакетирано, съобразно всички стандарти. Напълно готово да го метнеш на скарата или тигана. Не е нужна никаква предварителна обработка или мариноване. (Р)еволюцията е с теб във всяко печене!

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празна
  Back To Top