skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat Revolution

Всяка (Р)еволюция си има особености. Нашата е Black Angus Барбекю стек – сами си го измислихме, да! Има си всичко – месце и мазнинка, където трябва и колкото трябва. А като се сготви както трябва, направо се топи в устата. А за да не се луташ в търсене на рецепти, ето ти нашата! Тайната всъщност е много проста и се крие в степента на изпичане на месото. Всичко ще разбереш от видеото.

Необходими продукти:

100% US BEEF
Видео рецепти

Направо си подреди всички продукти и да готвим заедно. Докато мигнеш, вече ще ядеш. За всичко ще ти трябват не повече от 10 минути. Само гледай и готви! Официално сме забранили мариноване и всякакво друго третиране на крехкото Black Angus говеждо. То си е повече от вкусно точно каквото е.

Начин на приготвяне:

Извади стека от опаковката и го поръси със сол на вкус от двете страни. Загрей тигана или грила, готви говеждото не повече от 3-4 минути от всяка страна. Една скоба – много внимавай да не препечеш месото. Степен Well done не е добре тук. Когато обръщаш месото, намажи го леко със зехтин с помощта на четка.

А след това го поръси с пипер. Обърни го още веднъж за много кратко. Това е напълно достатъчно. Махни го от огъня и постави на дъската. Поръси го с още малко сол и пипер по свой вкус. Нарежи го на парчета. Месо трябва да има нежен розов цвят.

Оставяме сервирането до дъската. Ако ти имаш повече търпение, сервирай както и с каквото ти душа иска! Ако искаш да се пробваш с някой друг Black Angus стек или бургер, виж и останалите ни рецепти! Всички са толкова лесни като тази, затова не му мисли много! Щом си тук, значи си готов за (Р)ЕВОЛЮЦИЯ!

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празна
    Back To Top