skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

Щом си тук, значи искаш да опиташ истински сочен Black Angus Бургер. Грешка, не просто да опиташ, а да си сготвиш такъв. Затова специално за теб качихме тази мега вкусна и много бърза рецепта. Бургерите заемат много важно място в арсенала на Meat Revolution. За да го направим използваме най-хубаво месце – бутче, плешка и брискет. Ръснали сме му съвсем малко сол и пипер. А за да не губиш излишно време в оформяне, съдържанието на всяка опаковка е във форма, напълно готова за тигана или грила. Време е за готвене! 

Необходими продукти:

100% US BEEF
  • 1 опаковка Black Angus Бургер 100% US BEEF
  • хлебче за бургер
  • сирене “Чедър” 
  • сос за бургери
  • зелена салата (маруля)
  • домати 
  • кисели краставички 
  • сол
  • черен пипер

Вкусните неща не винаги трябва да супер сложни и завъртяни. Понякога от продуктите, които имаш в хладилника, можеш да си спретнеш нещо достойно за менюто на ресторант. Ще ти покажем как във видеото. А преди да го гледаш, провери дали имаш всичко от списъка, за да готвим заедно. Само ще добавим, че не държим да следваш стриктно правилата. На война, в любовта и в кухнята няма строги правила! Толерираме всякакви импровизации, стига да не са в разрез с нашите разбирания – а именно, без препечено месо и без прекаляване с подправки и маринати. 

Начин на приготвяне:

Вземи опаковка Black Angus бургер 100% US BEEF от месния арсенал на Meat (R)evolution. Загрей грила или грил тигана и постави съдържанието на разфасовката в него. Пече се по 3 минути от всяка страна. Докато чакаш месото, разрежи хлебчето за бургер на две и го запечи леко от двете страни. След като обърнеш бургера, вземи парче “Чедър” и го постави върху него. Използвай метален похлупак или някоя тенджера, с която да задушиш леко бургера и сиренето. Дотук спираме с термичната обработка. Започваме “строежа”. 

Вземи долната част на хлебчето и го намажи  хубаво със сос. Накъсай зелена салата и я разхвърляй върху намазаното хлебче. Отрежи от домата и сложи парче от него върху салатата. Не се притеснявай, не сме забравили за киселите краставички, без тях няма да е същото. Нарязваме ги на кръгчета и ги редим върху доматения резен. Сега идва редът на сочния Black Angus бургер. Вземи го директно от огъня и го настани върху конструкцията, която редихме досега. Поръси със сол и пипер. Остана да намажеш похлупака на хлебчето със сос и завършиш постройката с него. Стана малко големичък, ама с вкусните неща е така. Дано не си забравил да изстудиш някоя бира, че много върви с бургера.

Няма да те бавим повече – нападай! 

Видео рецепти

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
Back To Top