skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

Понеже много си падаш по U.S. Beef Black Angus Денвър стек, ти подаряваме една супер яка и най-важното – бърза рецепта. Няма особени трудности при готвенето на този стек, но има някои неща, които е добре да имаш предвид. Най-важното е да го оставиш на огъня само до степени medium-rare или medium. Само така ще се насладиш на вкуса му напълно. Препеченият денвър никога не е добра идея. Разрезът е много крехък и сочен. Приготвен правилно, е може би едно от най-вкусните неща. Якото в случая е, че правилното приготвяне не изисква нищо повече от един тиган или грил и добър апетит.

Необходими продукти:

100% US BEEF
Видео рецепти

Списъкът с продукти е скромен, но от сърце. Не ти трябва и повече. Повечето продукти вероятно имаш в кухнята, а ако не – можеш да ги вземеш от супера или от съседа. Колкото до стека ще го намериш в нашия арсенал. Имаме колкото искаш от него дори ако решиш да поканиш и съседа. Да ти припомним, че Black Angus месото не трябва да се препича или маринова. Мраморното говеждо е достатъчно вкусно в своя натурален вид. Вадиш от опаковката и мяташ в тиган или на грила!

Начин на приготвяне:

Извади стека от опаковката и го постави удобно на дъската. Преди да започнеш овкусяването на говеждото, загрей тигана или грила. Започни да подправяш месото, като го поръсиш със сол и зехтин. Така овкусеното говеждо готви не повече от 2-3 минути от всяка страна. Идва ред да се погрижим и за гарнитурата. За да не му е самотно на месото, отрежи хубаво парче карфиол, сложи го до говеждото, а отгоре постави бучка масло.

С помощта на готварска щипка запечи леко краищата на месото. След това го махни от огъня. Вземи тава за печене. Поръси малко зехтин в нея. Вземи денвъра и го постави в тавата. Пече се във фурна 8-10 минути при температура 180 градуса. След като е готово, говеждото трябва да бъде оставено да почива 5 минути. Нарежи го на парчета, като това трябва да се прави напречно на влакната. Накрая поръси със сол на вкус. Нападай сочното говеждо! Както обещахме, готви се толкова бързо, колкото и се яде. Виж още подобни идеи в нашите “Рецепти” и стани част от редиците на (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА!

Очаквайте още видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празна
    Back To Top