skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

Black Angus Скърт стек е специално за почитателите на по-мазнички и сочни неща. Ако си сред тях, този стек ще ти стане любим, гарантираме. А да видиш колко бързо се готви! Мислим, че си готов за редиците на (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА, време е да готвим и ядем мега доброто говеждо.

Необходими продукти:

100% US BEEF
 • 1 опаковка Black Angus Инсайд скърт стек 100% US BEEF
 • сол
 • пипер
 • няколко връзки пресен зелен лук
 • масло
 • няколко печени зелени люти чушки
 • буркан с кисели краставички
 • зехтин

Сигурни сме, че още след като прегледа списка усещаш накъде вървят нещата. Напълно си прав – към нещо много вкусно, сочно, крехко, само за студена бира с добри приятели. Захващаме се с готвене.

Начин на приготвяне:

Вземи опаковка Black Angus скърт стек от арсенала на Meat Revolution. Говеждото е добре оформено и е напълно готово за подправяне. Извади го и го постави на дъска за рязане, където го поръси със сол на вкус. Междувременно загрей грила или грил тигана. След като осолиш месото, го сложи да се пече. Готви го за 2-3 минути от всяка страна. Вземи няколко връзки зелен лук и го сложи на грила до говеждото, за да се опече и той. Като обръщаш месото, постави бучка масло върху него, за да се разтопи.

Така сочното говеждо ще стане още по-сочно. Супер важно, когато готвиш точно този вид Black Angus, е след като го махнеш от огъня, да го оставиш да почива за около 5 минути. След това е добре да го режеш напречно на влакната. Е, ако го нарежеш обратно, няма да се сърдим и пак ще е супер вкусно, гарантираме. Когато го разрежеш, месото трябва да е с фин розов цвят и леко кърваво. Това означава, че си преценил правилно степента за печене. За гарнитура използвай печения лук, зелените люти чушки и киселите краставички.

Как ще аранжираш чинията или дъската, е изцяло по твой избор. Само не забравяй да овкусиш още малко месото със зехтин и пипер преди да го поднесеш. Ако тази рецепта ти е харесала, вземи си още вкусни идеи от нашите авторски видео рецепти!

Видео рецепти

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празна
  Back To Top