skip to Main Content

Видео рецепти за готвене на месо от Meat (R)evolution

Да си сготвиш сочен Black Angus Тендърлойн стек не е голяма философия. Крехкото говеждо бонфиле не се нуждае от дълга термична обработка. За да е достатъчно вкусно, са му необходими само няколко минути. Рецептата, която сме ти подготвили, е малко по-завъртяна, но не и сложна. Точно каквото ти трябва, ако искаш да шашнеш тайфата. Няма да им казваме колко бързо си сготвил всичко. Запрятай ръкавите и да готвим, че ядене ни чака след това.

Необходими продукти:

100% US BEEF

Казахме ти, че рецептата е малко по-завъртяна, но всички продукти се намират, няма да се плашиш. Сочният тендърлойн ще бъде поставен върху канапе от пухкаво картофено пюре, а отгоре малко трюфел. Ей така, за разкош. И тук си следваме правилата – без препичане и мариноване на месото.

Начин на приготвяне:

Вземи си опаковка хубав тендерлойн стек от Meat (R)evolution. Включи си грила или загрей грил тигана. Сега извади стека и го завържи с конец, за да запазиш хубавата му форма докато го готвиш – все пак, ще правим нещо малко по-изискано. Овкуси със сол от двете страни. Сложи го да се пече не повече от 3-4 минути от всяка страна. Като го намажеш, вземи стрък розмарин и го сложи върху стека, за да поеме от вкуса и аромата на подправката.

Сложи и бучка масло, което да се разтопи върху сочното бонфиле и да го направи още по-сочно. С метален похлупак задуши за малко цялата вкусотия. Махни похлупака и доопечи месото отстрани. Толкова с печенето. Махни го от огъня и поръси с трюфела. Не прекалявай с него много, защото е доста ароматен. С други думи, да не пресолиш манджата. Ръсни още малко сол и пипер отгоре.

За гарнитура казахме, че ще има канапе от картофено пюре. С това вярваме, че ще се справиш и сам. Все пак не голяма философия да свариш и да намачкаш картофи. Сервирай приготвеното бонфиле върху пюрето и залей с малко зехтин. Voilà! Току-що сготви Black Angus тендърлойн, достоен за ресторант със звезда “Мишлен”. Bon Appétit! Хвърли око и на другите ни яки рецепти!

Видео рецепти

Очаквайте още Видео рецепти от Meat (R)evolution

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празна
    Back To Top