skip to Main Content

Защо стекове и бургери от ЯПОНСКО WAGYU BEEF?

 • От месодайна порода Японски телета, произхождаща от Tajima-Gyu
 • Сертифицирано говеждо месо от Kobe Beef Marketing & Distribution Promotion Association
 • Месо с 900-годишна история и усъвършестване
 • Хранени по специална програма, с високо съдържание на оризови и царевични протеини и фибри
 • Легенда твърди, че уникалният вкус на месото се дължи и на релаксиращи масажи, които се прилагат на телетата, съчетани с 1 до 2 специални японски бири на ден

Японско Wagyu Beef месо

Японското Wagyu Beef месо е скритото оръжие в арсенала на (Р)еволюцията, онова което идва в края и прави всичко на пух и прах. Като всяко много мощно оръжие на него се обръща специално внимание. Дори сме чували слухове за тайни тактики, при които животните се масажират от стопаните си със саке, а освен с вода, ги черпят и с по няколко японски бири на ден. Дали това е вярно, можеш само да предполагаш, докато гледаш как сочният стек цвърчи в тигана ти. Най-характерното за японското говеждо е неговата мраморираност, или онази бяла мрежа полезна мазнина, която минава през него.

Японско Wagyu Beef

Характерното при Wagyu Beef е, че неговите мастни нишки изискват много висока температура, за да се стопят. Именно за това, голяма част от тях остават вътре, в месото, за да се стопят върху рецепторите ти! То е ценно не само заради вкуса, но и за полезните си съставни елементи – минерали, аминокиселини, витамини, белтъчини и дори олеинова киселина, която понижава холестерола в кръвта. Понеже достъпът до качествена храна не трябва да е някакъв лукс, ти предлагаме чистокръвно японско говеждо от Gun Ma, сертифицирано от Kobe Beef Marketing & Distribution Promotion Association. Казано малко по-просто – това означава, че първокласното месо вече е по-лесно достъпно. С Meat (R)evolution.

Kobe е може би най-популярният вид Wagyu вид говеждо в световен мащаб. Нарича се така, тъй като породата е съсредоточена в района Кобе, Япония. Месото се добива единствено от мъжки добитък. Стековете от японско Wagyu Beef на Meat (R)evolution идват от ферми, където животните се отглеждат съобразно всички екологични изисквания. Всяко едно се храни по специална хранителна програма, която включва оризови и царевични протеини и фибри.

Японският Wagyu Beef тендерлойн стек е сред най-мощните оръжия в нашия месен арсенал. Идва при нас от далечната японска префектура Гун Ма. Качеството и мраморизацията на този продукт е клас А5+. Може да бъде приготвен на тиган, барбекю, скара или плоча. Пробвай го, както ти е на сърце! Няма да сбъркаш.

Японски Wagyu Beef рибай е стекът на стековете. Дали ще го направиш на тиган, или барбекю, няма никакво значение. Пак ще е стекът на стековете. Ако вече си опитвал супер сочния Wagyu рибай стек, то 100% знаеш за какво ти говорим. Ако не си – човече, изпускаш! Топ вкус с неповторима текстура. И за да не се притесняваш да не оплескаш нещо като го приготвяш, сме гледали да те улесним максимално – във всяка тарелка имаш парче месо, отрязано с точните размери, напълно готово за тигана или скарата. Малко сол и пипер и печеш.

Задължително трябва да опиташ Японски Wagyu Beef бургер, само така можеш да разбереш какъв е вкусът на съвършения бургер. Даваме ти повод да запалиш барбекюто и да метнеш някой друг бургер на скарата, а на съседите ще им потекат лигите. Какво пък – покани ги и тях, нека се учат хората!

следвай (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

свържи се с (Р)ЕВОЛЮЦИЯТА

bg_BG
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празна
  Back To Top